Chokoladeskolen – Kurser

Er du vild med chokolade? Så sæt fingrene og tænderne i en af Chokoladehusets workshops eller foredrag. Her kan du smage, dufte, mærke og høre om chokoladens gode egenskaber og historie. Chokolatier Thormar Thorbergsson og Tine Buur elsker chokolade så meget, at de gerne vil lære fra sig. Lav sjove kreationer, udformninger og fyld. Få smagsprøver og kaffe undervejs og tag dine chokolader og flødeboller med hjem bagefter. Du kan også få opskrifter med hjem.

Vi har ikke faste kursusdage, så du kan bare byde ind med de datoer, hvor du kan komme, så ser vi om det passer.  For nærmere information om foredrag og workshops kontakt Tine eller Thormar på 66122172.

Du kan også  komme forbi Chokoladehusets butik i Nørregade i Odense. Du må gerne sende en mail til thormar@odensechokoladehus.dk. Vi glæder os til at se dig i vores åbne chokoladeværksted.

Sådan startede det…

I Chokoladehuset i Odense oplevede Tine og Thormar en masse venlige og nysgerrige kunder, der gerne vil vide mere om chokolade. Thormar fandt derfor på, at invitere dem til at komme efter lukketid og se, hvordan man laver chokolade. Butikken var helt fyldt med mennesker, og det var startskuddet til det åbne chokoladeværksted

Chokoladeforedrag
+
Stik af fra kontoret og få en anderledes teambuilding oplevelse. I en uhøjtidelig og munter tone fortæller vi om kakaofrugten, kakaoplantager og skabelsen af chokolade. Undervejs kan I stille en masse spørgsmål, som for eksempel “Er chokolade sundt?” Få svaret og nyd en kop kaffe og smag på eksklusive chokolader undervejs. Minimum 10 personer. Varighed 1½ – 2 timer. Vi anbefaler dette foredrag som et godt udgangspunkt, inden man giver sig i kast med det åbne chokoladeværksted. Årstiden afgør, hvilke smagsprøver, der er på programmet udover chokolade. Det kunne for eksempel være skyris, jordbærkage eller julekonfekt. Ingredienser (Det får du..) Præsentation  med chokolade- og kakaoens historie Vin og kaffe . Eksklusive chokolader. Kaffe og te. Kage eller flødebolle.
Polterabend
+
Flødeboller med fri fantasi
+
Spis chokolade til vin og sprut
+
Knæk koden på macarons
+
Efter dit ønske
+

Gavekort til åbent chokoladeværksted
køb et gavekort til  foredrag/smagning. Med dette gavekort kan man melde sig på kurser, eller man kan indløse gavekortet i Chokoladehuset og få lækkerier. Gavekortet varer i et år. Vi pakker det flot ind, hvis du ønsker det.

Nøj, det er for børn

Wow, prøv at se alle de chokolader. Må man spise det hele? Yes!

Hos Chokoladehuset elsker vi at få besøg af skoler og børnehaver. Vi viser rundt i vores chokoladeværksted, og vi smager på chokoladen. Chokolademesteren flamberer skumfiduser og dypper dem i flydende chokolade. Mums. Alle børn får en lille pose chokolade med hjem til mor eller far.
Varigheden er cirka ½ time. Vi glæder os til at se jer, men husk at kontakte os et par dage i forvejen på telefon 66122172.

Chokoladeskolen on the road
Vi sætter hjul på vores foredrag om chokolade og besøger virksomheder, foreninger og selskabslokaler i det danske land. Det hele foregår i en uhøjtidelig og munter tone, når vi fortæller om kakaofrugten, kakaoplantager og skabelsen af chokolade. I kan smage på eksklusive chokolader undervejs. Og vi kan tale om, hvorvidt chokolade er sundt. I må gerne stille masser af spørgsmål.

Varigheden er 2-2 ½ time. Som udgangspunkt skal der være 25 deltagere. I hjælper med at dække transportudgifter medmindre I er mange, så er det ikke nødvendigt.

Ingredienser (Det får du..)
Præsentation på overhead med chokolade- og kakaoens historie
Eksklusive chokolader.
Kage eller flødebolle.
Og en overraskelse.
Vin og øl.
Kaffe og te.